Johtajan itsetuntemus ja vaikutus organisaatioon

”Who you are is how you lead” sanoo Brené Brown. Johtajan itsetuntemuksella on suuri vaikutus koko organisaatioon.

Videon esittely

Nyt voit katsoa tämän tunnin mittaisen webinaaritallenteen! 

Esitys valittiin Henry ry:n vuoden 2020 kymmenen parhaan joukkoon! Henryllä oli yli 200 tilaisuutta viime vuonna ja osallistujia noin 4500.

No, tarkemmin sanottuna tuo puhe oli sijalla 2 ja toinen esitykseni sijalla 1. Itse pidin tätä parempana, ja todellisuudessa niiden arvosanaero taisikin olla aika mitätön, ellei jopa sama.


Joka tapauksessa, voit nyt katsoa videon, jossa puhun johtajan itsetuntemuksen vaikutuksesta organisaatioiden suorituskykyyn. Video on siis tallenne 27.10 Henry ry:lle pitämästäni webinaarista, johon osallistui 75 henkilöstöjohtajaa ja -asiantuntijaa.

Palautteiden keskiarvo oli 3,91 asteikkolla 1-4 (vastaa 4,9 asteikolla 1-5). 

"Puhuja oli aivan uskomattoman inspiroiva. Selkeä, luonnollinen esiintyminen, asiantuntijuus ja eläytyminen. 6/5! Kiitos!" 

"Hyvä ja kattava sisältö, toi uutta näkökulmaa. Miellyttävä ja vakuuttava puhuja, asiantuntemus huokui." 


"Selkeä ja vahvan ammattilaisen koulutus. Sisältö ja kokonaisuus oli todella hyvin rakennettu ja selkeästi esitetty. Suuret kiitokset tästä tilaisuudesta. Anti oli erinomainen."

Hyvää johtamista ei voi näytellä, eikä kyse ole tempuista, vaan ihmisenä kasvusta. Valtaosa ihmisistä jää kuitenkin alimmalle aikuisen kehitystasolle. Sen ei tarvitsisi olla niin: ihmiset – johtajat – voivat kasvaa.
 
Kerron miten organisaatiokulttuuri rakentuu alitajuisista dynamiikoista ja miten johtajien itsetuntemus liittyy tähän. Kun johtaja alkaa tunnistaa omaa todellista vaikutustaan muihin ihmisiin, myös hänen oma kasvunsa alkaa.

TkT (työpsykologia) Jani Roman on systeemisyyden ja dialogisuuden uranuurtajia. Hän on auttanut useissa suurissa fuusioissa ja yritysostoin kasvavissa yrityksissä yhteisen organisaatiokulttuurin rakentamisessa. Hän on Systems Enlightenment Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Culture happens between people.


Kurssin sisältö

Jani Roman

 "Loistava ja asiantunteva puhuja. Mahtavaa, että hänellä oli kielikuvallisia heittoja - kuten esim. linnun nappaaminen. Asia jäi mieleen ja sitä oli helppo pohdiskella myöhemmin." 

Katso video klikkaamalla alta